Известие

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за Alfa Mito

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мито

преди 2 седмици взех на жена ми мито 155hp обаче имаше лед и го карах само на режим (а) то има три режима както и да е аз съм фаянсаджиа не разбирам от коли.и днес сложих режима d-dinamic и и тя кола направо изхвьрчя просто сльнчевиат ти сплит отива на задната седалка возил съм се на нови коли със същите коне но като тази няма ,е аз съм малко рпрестрастен но моя съвет е купувай с двете ръцеP.S-и задължително с никилираните фарове и стопове
    MiTo 1.4 155

Comment

абе то Миткото с размерите си не е особено от малките градски автомобили ..
      щото е дълго 4 метра и широко 1.7
      Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:06.
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Мито и колата, в която се влюбих

Поне за мен е такава ! Имам я от няма и месец и по-прекрасно автомобилно преживяване не съм очаквала.Моята е 155 кончета - много екстри - спортно изпълнение - просто не мога да опиша удоволствието.
        sen7
        Last edited by sen7; d.m.y г., 10:23.

Comment

Колата е много готина, карал съм я нямам никакви забележки и все пак .. Всичко ми харесва, освен едно.Задължително трябва да се покара по лош път преди да си я купи човек, щото за мен тая кола няма окачване. Возията в Мито е една голяма драма.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тва да му беше проблемът - с мед да го намажеш. Кой си купува Алфа заради возията бе, колега?!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                щото за мен тая кола няма окачване. Возията в Мито е една голяма драма.[/B]
                Драма в сравнение със 166 или с друга кола от класа на МиТо?
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Драма в сравнение със 166 или с друга кола от класа на МиТо?
                  159 e драма в сравнение със 166, а Мито е драма в сравнение със 159 Колата си е един картинг с ламарини, по дупките имаш чувството, че таблото ще ти падне в краката .. Иначе като види път ... влюбен съм в тоя мъник, ама не е за Бг.
                  sigpic

Comment

Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 22:13.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Е браво,
                      Двама собственика твърдят че е уникален автомобил и прочие, други дето ги "карат" им вадят кусури .
                      Ми каквото и лошо да се каже за колицата факта е че Митьо и Жужа са най-качественните модели на Алфа (като емблема) за последните 20-30 години.
                      И за това си имат и цена ...
                      AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Първоначално публикувано от vlalov Покажи съобщение
                        Е браво,
                        Двама собственика твърдят че е уникален автомобил и прочие, други дето ги "карат" им вадят кусури .
                        Ми каквото и лошо да се каже за колицата факта е че Митьо и Жужа са най-качественните модели на Алфа (като емблема) за последните 20-30 години.
                        И за това си имат и цена ...
                        Първо, аз също твърдя, че е уникален. Вътре караш и се хилиш като идиот (защо като ..) Само че човека не е пуснал темата за да му кажат "Супер е вземи си".
                        sigpic

Comment

Е да ама само на теб ти друса ...
                          Айде със здраве
                          AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Твърдо вози човече. Но това все пак не е кола за офроуд.
                            колкото до каране по лош път, въобще не го препоръчвам за МиТо. Прекалено е ниско за това. Колата върви на 4 пръста от пътя. Да не говорим че ще направите предната броня на сол. Жулиетата е доста по висока и по практична в това отношение.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Поздрави на колегата от Варна с това Мито, спирачните му апарати бяха някакво огромно Брембо, много ми хареса После пак кажете, че не съм фен

пп Това на снимката е дъщеря ми
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Аз алфа да не друса не съм виждал... всичките са с по-стегнато окачване, което лично на мен ми допада... даже скоро ще набивам моята спортни пружини, че искам да е още по-твърда. Возил съм се на ситроен Ц5, там е страшно, като минеш през лека бабунка после поне 5 минути колата не може да спре да се люля... А малко спортно зверче като МиТо не ми се вярвя някой производител да има неразумието да му сложи някакво меко окачване.
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

Working...
                                X